Ποιοί Ήμαστε

’ Excellence is not an act but a habit’’
                                                 Aristotle

🎯 Οι ειδικοί στην καθοδήγηση & έμπνευση ανθρώπων όλων των ηλικιών, στην βελτίωση της Υγείας & του επιπέδου Fitness.

🎯 Επιτυχία για εμάς δεν είναι μόνο η επίτευξη του στόχου σας σε 3 μήνες, αλλά η συνεχόμενη βελτίωση, η καθιέρωση νέων συνηθειών και η μετάβαση σε μια ισορροπημένη & ολοκληρωμένη ζωή.

ABOUT STELIOS ARISTODEMOU

Η φιλοσοφία του συμπεριλαμβάνει μια ολιστική προσέγγιση στην επίτευξη της Υγείας, της Φυσικής κατάστασης και της αθλητικής απόδοσης. Πιστεύει ότι για να πετύχουμε τα μέγιστα αποτελέσματα, θα πρέπει να ευθυγραμμίζονται το Σώμα, το Μυαλό και τα Συναισθήματά μας. Βασικοί τομείς εξειδίκευσης του στην Προσωπική Προπόνηση (Personal Training) και στην Συμβουλευτική (Fitness Consulting) είναι η ρύθμιση του Βάρους, η μείωση παραγόντων κινδύνου για την Υγεία (λιπίδια στο αίμα, περίμετρος μέσης, αρτηριακή πίεση, γλυκόζη στο αίμα), καθώς και η βελτίωση της φυσικής κατάστασης σε αθλητές (Δύναμη, Εκρηκτικότητα, Καρδιοαναπνευστική αντοχή, Ευλυγισία και συντονισμός σώματος).

Κατέχει Πτυχίο Φυσικής Αγωγής από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσ/κης, με εξειδίκευση στο Fitness και 4 διεθνή επαγγελματικά Certifications από τους 2 μεγαλύτερους οργανισμούς στον κόσμο (ACSM & ACE)

Στέλιος Αριστοδήμου

Health & Fitness Expert, ACSM Exercise Physiologist

ACSM Certified Exercise Physiologist (American College of Sports Medicine / “The Gold Standard Certification”)

Personal Trainer Certified (ACE/American Council on Exercise)

Health Coach Certified (ACE/American Council on Exercise)

ACSM Certified Physical Activity in Public Health Specialist (American College of Sports Medicine)

ACSM CERTIFIED EXERCISE PHYSIOLOGIST

Εξειδίκευση: Σχεδιασμός προχωρημένου και εξατομικευμένου πλάνου άσκησης, καθιέρωση και διατήρηση Υγιεινών συνηθειών, Μυοσκελετικοί τραυματισμοί (π.χ. κάτω μέρος πλάτης, γόνατο, ώμοι), Εγκυμοσύνη, Υπέρταση, Σακχαρώδης Διαβήτης, Οστεοπόρωση, Μεταβολικό Σύνδρομο και ελεγχόμενες χρόνιες παθήσεις.

Ως Exercise Physiologist σύμφωνα με το Αμερικανικό Κολλέγιο Αθλητιατρικής, είναι ο ειδικός για την συνταγογράφηση της Άσκησης σε Υγιή άτομα (που στοχεύουν για παράδειγμα στην μείωση βάρους, βελτίωση της Φυσικής τους κατάστασης) ή για άτομα με ιατρικά ελεγχόμενες παθήσεις ή για ειδικούς πληθυσμούς (π.χ. Παιδική ηλικία, Τρίτη ηλικία, Εγκυμοσύνη).

PERSONAL TRAINER CERTIFIED

Εξειδίκευση: Σχεδιασμός προγραμμάτων για μείωση σωματικού βάρους, σχηματισμό σώματος, ορθοσωμία, βελτίωση αερόβιας ικανότητας, ισορροπία, ενδυνάμωση μετά από τραυματισμό, βελτίωση φυσικής κατάστασης για ερασιτέχνες ή επαγγελματίες αθλητές.

Ως Personal Trainer μπορεί να μοιράζεται το πάθος του για το Fitness και την Υγεία, βοηθώντας τους αθλούμενούς του να βελτιώνουν τον τρόπο ζωής τους και να απολαμβάνουν ποιοτικότερη ζωή.

HEALTH COACH CERTIFIED

Εξειδίκευση: Διαχείριση βάρους μέσα από τον συνδυασμό της ΄Άσκησης - Διατροφής – Ψυχολογίας΄΄, πολύχρονη εκπαίδευση στην επιστήμη της αλλαγής συμπεριφοράς (Positive Psychology & Motivational Coaching), παχυσαρκία, διατροφικές διαταραχές (βουλιμία, ανορεξία), κατάθλιψη, καθιέρωση Υγιεινών συνηθειών.

Ως Health Coach μπορεί να βοηθήσει τους αθλούμενούς του στην καθιέρωση Υγιεινών συνηθειών, οι οποίες λειτουργούν προληπτικά στην μη ανάπτυξη χρόνιων παθήσεων ή ακόμη και στην αντιστροφή των παθήσεων αυτών.

ACSM CERTIFIED PHYSICAL ACTIVITY IN PUBLIC HEALTH SPECIALIST

Εξειδίκευση: Αλλαγή συνηθειών σε ατομικό ή και ομαδικό επίπεδο, Corporate Health & Fitness Seminars

Ως Physical Activity in Public Health Specialist, μπορεί να σας βοηθήσει στην αποτελεσματική αλλαγή και την καθιέρωση νέων συνηθειών. Για την πραγματοποίηση της κάθε αλλαγής δεν χρειάζεται απλά να γνωρίζουμε τι πρέπει να κάνουμε, αλλά και να κατανοήσουμε τα συναισθήματά μας, να τοποθετήσουμε στόχους και πλάνο τα οποία να ευθυγραμμίζονται με τις απαιτήσεις της καθημερινότητάς μας. Σε ατομικό επίπεδο ή σε μικρές ομάδες σε επίπεδο διαδραστικού σεμιναρίου, εφαρμόζονται για περισσότερο από δύο δεκαετίες.
✅ Είναι ο ιδρυτής και υπεύθυνος της Body Design Training Council, η οποία εξειδικεύεται στην εκπαίδευση και προετοιμασία επαγγελματιών του Fitness για τις εξετάσεις του Personal Trainer Certification, από τον διεθνή οργανισμό American College of Sports Medicine (ACSM). Τα Σεμινάρια αυτά είναι πιστοποιημένα από την ΑΝΑΔ.

✅ Έχει διοργανώσει και παρουσιάσει μεγάλο αριθμό Σεμιναρίων σε Εταιρείες, με θέματα γύρω από το Fitness, την Υγεία, την παρακίνηση και την έμπνευση στην καθιέρωση της Άσκησης στην ζωή μας.

✅ Έχει αρθρογραφήσει δεκάδες άρθρα σε τοπικές εφημερίδες και περιοδικά και είναι ομιλητής σε γνωστές τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές για την προώθηση της Φυσικής Δραστηριότητας και την σύνδεσή της με την δημόσια Υγεία.

✅Certified Emergency Respondent (First Aid)- CPR

✅Certified TRX Suspension Trainer & Certified TRX Sports Medicine Suspension Training.

✅ 1η θέση στον διαγωνισμό Mr. Cyprus 1995, Σωματικής Διάπλασης (Body-Building) & 2η θέση στο Mr. North Hellas 1996.

✅ Είναι δρομέας 10 Χιλιομέτρων με διεθνείς και τοπικές συμμετοχές από το 2008.

✅ Όραμά του είναι να συνεχίσει να επηρεάζει θετικά όσο γίνεται μεγαλύτερο αριθμό ανθρώπων, ενημερώνοντας, καθοδηγώντας και εμπνέοντάς τους, στην βελτίωση της Υγείας και της Φυσικής τους κατάστασης.
Experience: 20+ Years
Email: [email protected]
Phone: +357 99685152
X