Μυϊκή Μάζα και Σχηματισμός

Αν στοχεύετε στην αύξηση της μυϊκής σας μάζας και στον σχηματισμό του σώματός σας, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να πετύχετε τον στόχο σας με μεθοδικότητα και χωρίς τραυματισμούς. 

Για να πετύχουμε ένα προχωρημένο επίπεδο σχηματισμένου σώματος, δεν χρειάζεται να μένουμε στο γυμναστήριο με τις ώρες και να καταναλώνουμε μεγάλες ποσότητες συμπληρωμάτων διατροφής. Χρειάζεται ένα προσαρμοσμένο πλάνο με βάση τις δικές σας ανάγκες: Την ηλικία σας, την συχνότητα που θα γυμνάζεστε, τους τραυματισμούς σας ή τις μυοσκελετικές σας ευαισθησίες, τις μυϊκές ομάδες που θα πρέπει να δώσετε έμφαση για να πετύχετε την μυϊκή συμμετρία κ.α. 

Προγράμματα τα οποία κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, χωρίς να λαμβάνουν υπόψη τα δεδομένα σας, θα σας οδηγήσουν σίγουρα σε τραυματισμούς, αναλώνοντάς σας πολύτιμο χρόνο, θα αναγκαστείτε να σταματήσετε την προσπάθεια σας και να ξοδέψετε περισσότερα χρήματα σε αποκατάσταση και φαρμακευτική αγωγή.

Κάθε συνεδρία Personal Training είναι 55 λεπτά σε διάρκεια.

Το κόστος της επένδυσής σας:

Αγοράστε το πακέτο που προτιμάτε, χωρίς ρίσκο:

Δοκιμάστε τις πρώτες 2 προπονήσεις, πληρώνοντας μόνο €30/προπόνηση και όταν είστε σίγουροι ότι σας ταιριάζει το είδος της γυμναστικής μας, τότε μπορείτε να επιλέξετε το πακέτο που προτιμάτε.

Αγοράστε το πακέτο που προτιμάτε, χωρίς ρίσκο:

Δοκιμάστε τις πρώτες 2 προπονήσεις, πληρώνοντας μόνο €30/προπόνηση και όταν είστε σίγουροι ότι σας ταιριάζει το είδος της γυμναστικής μας, τότε μπορείτε να επιλέξετε το πακέτο που προτιμάτε.

Γιατί μπορείτε να μας εμπιστευτείτε:

Πού μπορείτε να γυμναστείτε:

Γυμναστήριο:
Μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα δύο γυμναστήρια τα οποία συνεργαζόμαστε στην περιοχή Έγκωμης (Λευκωσία). Και τα δύο γυμναστήρια διαθέτουν μεγάλο αριθμό μηχανημάτων για άσκηση με αντιστάσεις και αερόβια μηχανήματα, καθαρούς χώρους και χώρο στάθμευσης. 
Στο σπίτι σας:
Στο δικό σας σπίτι, στην βεράντα ή στο δικό σας γυμναστήριο, έχουμε μαζί μας όλα τα απαραίτητα εργαλεία του Fitness, για να γυμναστείτε σωστά και αποτελεσματικά. Μπορούμε επίσης με χαμηλό κόστος, να σας βοηθήσουμε να οργανώσετε τον χώρο σας, μετατρέποντας ακόμη και ένα μικρό δωμάτιο σε ένα λειτουργικό γυμναστήριο. 
Σε εξωτερικό χώρο (πάρκο) / Outdoor Training:
Αν προτιμάτε να γυμνάζεστε στην φύση, τότε αυτή είναι η κατάλληλη επιλογή για εσάς.  Οποιοδήποτε και αν είναι το επίπεδο σας, με το Functional Training θα σας βοηθήσουμε να πετύχετε τους στόχους σας. Ασκήσεις με το βάρος του σώματος, με λάστιχα, ιμάντες αιώρησης (π.χ. TRX), αλτήρες, ασκήσεις εδάφους, με μπάρα, στεπ και medicine balls, είναι μερικά από αυτά τα οποία χρησιμοποιούμε.

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ

Πριν ξεκινήσω το Personal Training με τον Στέλιο, γυμναζόμουνα συστηματικά για αρκετά χρόνια και ήμουν ήδη σε ένα πολύ καλό επίπεδο μυϊκότητας και σχηματισμού. Αυτά τα 10 χρόνια με τον Στέλιο, κατάφερα να βελτιώσω την μυϊκότητά μου ακόμη περισσότερο, έμαθα να εκτελώ σωστά τις ασκήσεις, καταλαβαίνοντας ότι η λεπτομέρεια στις τεχνικές είναι πολύ σημαντική. Παράλληλα βελτίωσα την κινητικότητά μου, την ισορροπία και την ευλυγισία μου, το οποίο με έχει βοηθήσει και στις άλλες αθλητικές μου δραστηριότητες, μειώνοντας στο ελάχιστο τους τραυματισμούς. "Προτείνω να γυμναστείτε με τον Στέλιο, ακόμη και αν βρίσκεται σε ένα καλό επίπεδο Fitness. Γνωρίζει πως να σας βοηθήσει και να σας εμπνεύσει να κάνετε το επόμενο βήμα στο οποίο πιθανών να είστε ΄΄κολλημένοι΄΄ για αρκετό καιρό. Είναι επαγγελματίας με πολλά χρόνια εμπειρίας και συνεχώς επιμορφώνεται για τα νέα δεδομένα στο Fitness".

Μήπως είναι η στιγμή

για να επενδύσετε στην Υγεία σας?

X