Μείωση Σωματικού Βάρους

Αν θέλετε να χάσετε από 5 ως 50 κιλά και νιώθετε απογοήτευση από τις συνεχόμενες αποτυχημένες προσπάθειες αδυνατίσματος, αν νιώθετε άγχος και ότι βρίσκεστε έξω από την ζώνη άνεσής σας, μπορούμε να σας βοηθήσουμε με επαγγελματισμό και υπευθυνότητα, να πετύχετε τους στόχους σας. 

Ταυτόχρονα θα βελτιώνεται την Υγεία σας – σε αντίθεση με πολλές άλλες μεθόδους οι οποίες υπόσχονται εντυπωσιακά αποτελέσματα αλλά στο τέλος της προσπάθειας, σας αφήνουν σωματικά & ψυχολογικά ταλαιπωρημένους και με μειωμένο ρυθμό στον μεταβολισμό σας, με αποτέλεσμα στην πρώτη δυσκολία να επιστρέφετε ή και να ξεπερνάτε το αρχικό σας βάρος.

Γιατί μπορείτε να μας εμπιστευτείτε:

Βήμα με βήμα, με μια ολιστική προσέγγιση η οποία συνδυάζει ”Άσκηση – Διατροφικές συνήθειες – Ψυχολογία”, θα σας βοηθήσουμε χωρίς πειραματισμούς, ξεκινώντας από το σημείο το οποίο βρίσκεστε σήμερα και θα σας οδηγήσουμε στην επίτευξη των στόχων σας.

Κάθε συνεδρία Personal Training είναι 55 λεπτά σε διάρκεια.

Το κόστος της επένδυσής σας:

Αγοράστε το πακέτο που προτιμάτε, χωρίς ρίσκο:

Δοκιμάστε τις πρώτες 2 προπονήσεις, πληρώνοντας μόνο €30/προπόνηση και όταν είστε σίγουροι ότι σας ταιριάζει το είδος της γυμναστικής μας, τότε μπορείτε να επιλέξετε το πακέτο που προτιμάτε.

Ποια είναι η διαφορά των υπηρεσιών μας, με κλασικές προσεγγίσεις για μείωση Βάρους?

  1. Ευθυγραμμίζεται με τα δεδομένα που βρίσκεστε σήμερα δίνοντας επιλογές στο πλάνο σας, σε αντίθεση με γενικές προσεγγίσεις οι οποίες απευθύνονται σε όλους. Οι γενικές προσεγγίσεις που απευθύνονται σε όλους, ουσιαστικά δεν απευθύνονται σε κανένα. Η εξατομίκευση είναι η βάση της προσέγγισης αυτής.

  2. Εστιάζεται στην βάση του προβλήματος, δίνοντας μια ολοκληρωμένη λύση για αλλαγή, η οποία δεν είναι απλά να χάσουμε το περιττό Σωματικό μας Βάρος, αλλά και να διατηρήσουμε την αλλαγή αυτή. Το κλειδί στην διατήρηση της αλλαγής, βρίσκεται στα συναισθήματά μας και στην διαχείριση του τρόπου με τον οποίο βλέπουμε την προσπάθειά μας για αλλαγή. Καλύπτει το γνωστικό και συναισθηματικό μέρος της αλλαγής, σε αντίθεση με τις περισσότερες προσεγγίσεις οι οποίες αφορούν μόνο το γνωστικό αντικείμενο.

  3. Πιστεύουμε ότι ο κάθε άνθρωπος έχει μέσα του ότι χρειάζεται για να πετύχει τους στόχους του και στην προσπάθειά μας, επιστρατεύουμε τα δυνατά σημεία της προσωπικότητάς σας, και εστιαζόμαστε σε αυτά. Κλασσικές μέθοδοι αδυνατίσματος προσπαθούν να μειώσουν τα αρνητικά σας σημεία π.χ. την αναβλητικότητα, την έλλειψη οργάνωσης κ.α. 

    Τα θετικά σας σημεία όμως, είναι αυτά τα οποία θα σας πάρουν μακριά. 

    Ας σκεφτούμε ένα καράβι με πανιά! Αν εστιαστούμε μόνο στο να μην υπάρχουν τρύπες (είναι και αυτό σημαντικό), θα παραμείνουμε στο λιμάνι. Αν όμως χρησιμοποιήσουμε τα πανιά μας, τα δυνατά μας σημεία, μπορούμε να πάμε μακριά! 

Όλα αυτά τα οποία πρέπει να κάνουμε, είναι χωρισμένα σε μικρά βήματα, τα οποία εύκολα μπορούμε να κάνουμε. Τα μικρά βήματα αποτελούν μικρές επιτυχίες και όταν συγκεντρώσουμε πολλές μικρές επιτυχίες, πετυχαίνουμε την μεγάλη επιτυχία, τον τελικό μας στόχο.

Πού μπορείτε να γυμναστείτε:

Γυμναστήριο:


Μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα δύο γυμναστήρια τα οποία συνεργαζόμαστε στην περιοχή Έγκωμης (Λευκωσία). Και τα δύο γυμναστήρια διαθέτουν μεγάλο αριθμό μηχανημάτων για άσκηση με αντιστάσεις και αερόβια μηχανήματα, καθαρούς χώρους και χώρο στάθμευσης. 

Στο σπίτι σας:

Στο δικό σας σπίτι, στην βεράντα ή στο δικό σας γυμναστήριο, έχουμε μαζί μας όλα τα απαραίτητα εργαλεία του Fitness, για να γυμναστείτε σωστά και αποτελεσματικά. Μπορούμε επίσης με χαμηλό κόστος, να σας βοηθήσουμε να οργανώσετε τον χώρο σας, μετατρέποντας ακόμη και ένα μικρό δωμάτιο σε ένα λειτουργικό γυμναστήριο. 

Σε εξωτερικό χώρο (πάρκο) / Outdoor Training:

Αν προτιμάτε να γυμνάζεστε στην φύση, τότε αυτή είναι η κατάλληλη επιλογή για εσάς. 

Οποιοδήποτε και αν είναι το επίπεδο σας, με το Functional Training θα σας βοηθήσουμε να πετύχετε τους στόχους σας. Ασκήσεις με το βάρος του σώματος, με λάστιχα, ιμάντες αιώρησης (π.χ. TRX), αλτήρες, ασκήσεις εδάφους, με μπάρα, στεπ και medicine balls, είναι μερικά από αυτά τα οποία χρησιμοποιούμε.

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ

"Από το 2018, κατάφερα να προσθέσω την άσκηση στον τρόπο ζωής μου. Μείωσα το Σωματικό μου βάρος 8 κιλά, η αντοχή και η ενέργεια μου αυξήθηκε (περπατάω σχεδόν καθημερινά 10-12 χμ.), δεν έχω τραυματισμούς και νιώθω άλλος άνθρωπος. Οι αναλύσεις αίματός μου είναι ίσως οι καλύτερες από ποτέ. Εμπιστεύομαι τον Στέλιο, είναι πραγματικά έμπειρος επαγγελματίας και ειδικός σε αυτό που κάνει. Γνωρίζοντάς τον όλα αυτά τα χρόνια, έχουμε γίνει φίλοι. Είναι ένας αυθεντικός και ειλικρινής άνθρωπος "

Μήπως είναι η στιγμή

για να επενδύσετε στην Υγεία σας?

X