Online Άσκηση

ONLINE ΑΣΚΗΣΗ

Προσαρμοσμένοι στις αλλαγές που συμβαίνουν, ήμαστε έτοιμοι να παρέχουμε με επαγγελματισμό και υπευθυνότητα, τις υπηρεσίες μας Online.

Όπου και αν βρίσκεστε, μπορείτε τώρα να γυμναστείτε με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα στον δικό σας χώρο. Στο σπίτι σας, στο εξοχικό ή στο ξενοδοχείο, μπορείτε να γυμνάζεστε με συστηματικότητα και χωρίς αναβολές.

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ONLINE

Το μόνο που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε να γυμνάζεστε online, είναι Wi-Fi, ένα μαξιλαράκι και χώρο στον οποίο να μπορείτε να βρίσκεστε με τα χέρια τεντωμένα στο πλάι, από την όρθια και την ξαπλωτή θέση.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΟ BODY DESIGN ΓΙΑ ONLINE ΑΣΚΗΣΗ

Ποια η διαφορά του online Personal Training από τις χαμηλά σε κόστος εφαρμογές (applications) που υπάρχουν στο διαδίκτυο;

Οι υπηρεσίες μας γίνονται από επαγγελματία και πτυχιούχο Exercise Physiologist (ACSM & ACE) και είναι απόλυτα εξατομικευμένες με τις δικές σας ανάγκες και στόχους, σε αντίθεση με πολλά προγράμματα που γίνονται από Fitness Models χωρίς να γνωρίζουν πως λειτουργεί το ανθρώπινο σώμα, χωρίς επιστημονικές γνώσεις, ενώ ταυτόχρονα χρησιμοποιούν ΄΄μαζικά΄΄ προγράμματα, τα οποία πολύ πιθανόν να μην είναι κατάλληλα για τα δικά σας δεδομένα και να σας οδηγήσουν σε τραυματισμό.

Κάθε συνεδρία Personal Training είναι 55 λεπτά σε διάρκεια.

Το κόστος της επένδυσής σας:

Αγοράστε το πακέτο που προτιμάτε, χωρίς ρίσκο:

Δοκιμάστε τις πρώτες 2 προπονήσεις, πληρώνοντας μόνο €30/προπόνηση και όταν είστε σίγουροι ότι σας ταιριάζει το είδος της γυμναστικής μας, τότε μπορείτε να επιλέξετε το πακέτο που προτιμάτε.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ?

Εντελώς δωρεάν τηλεφωνήστε μας (Skype, Zoom, Teams, What’s up) για να ακούσουμε τα δεδομένα και τους στόχους σας και να οργανώσουμε τα πρώτα 2 Βήματα:

Βήμα 1: Συγκέντρωση των πληροφοριών που χρειαζόμαστε (π.χ. Ιστορικό Υγείας, προηγούμενοι τραυματισμοί ή μυοσκελετικές ευαισθησίες, καθορισμός στόχων κ.α.).

Βήμα 2ο: Θα σταλεί μία μικρή λίστα από μικρά εργαλεία του Fitness, τα οποία θα είναι ανάλογα με τον χώρο σας και το κόστος που θέλετε να πληρώσετε, ξεκινώντας από €50 π.χ. λάστιχο, μαξιλαράκι, 2 βαράκια και προοδευτικά μπορούμε να προχωρήσουμε με βάση τις ανάγκες σας. (π.χ. Fit Ball, ιμάντες αιώρησης – TRX, πάγκο γυμναστικής κ.α.).ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΓΥΜΝΑΤΙΚΗΣ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

Μεγαλύτερη άνεση

Χωρίς γεωγραφικό περιορισμό

΄Αμεση επικοινωνία

Παρακίνηση και ενθάρρυνση

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ

“Από τον Μάρτιο του 2020 (λόγω Covid-19) στην προσπάθεια μου να βρω τρόπο να μην σταματήσω να γυμνάζομαι, ξεκίνησα την Online γυμναστική. Με μερικά βασικά Fitness tools όπως βαράκια, λάστιχο, μαξιλαράκι και ιμάντες αιώρησης μπορέσαμε να κρατήσουμε την ένταση της άσκησης σε πολύ καλά επίπεδα και ταυτόχρονα να έχουμε μεγάλη ποικιλία ασκήσεων. Όλο αυτό τα διάστημα λόγω της Online άσκησης, κατάφερα να βελτιώσω ακόμη περισσότερο την φυσική μου κατάσταση. Βελτίωσα τον σχηματισμό του σώματός μου χωρίς τραυματισμούς, την ισορροπία και αυξήθηκε η οστική πυκνότητα. Θα σύστηνα σίγουρα την Online άσκηση με τον Στέλιο, λόγω της μεγάλης εμπειρίας του και της πολύ καλής περιγραφικής ικανότητάς του για την κάθε άσκηση. Αλλάζει και προσαρμόζει το ασκησιολόγιο με βάση τα δεδομένα μου.”

"Από τον Μάρτιο του 2020 μέχρι και σήμερα Σεπτέμβριο 2021, με την επαγγελματική και μεθοδική καθοδήγηση του Στέλιου, η online εκγύμναση μέσω Skype, με βοήθησε να διατηρήσω τη σωματική και ψυχική μου υγεία μέσω της πανδημίας και συνεχίζω πιστά διότι τα πλεονεκτήματα είναι πολλά: εξοικονόμηση χρόνου, καθόλου μετακινήσεις και καθόλου άγχος, συστηματικότητα στην εκγύμναση, ειδικά προσαρμοσμένες ασκήσεις με βάση τις ανάγκες μου και την ηλικία μου και ασφαλή εκγύμναση από covid19.

Στόχοι που θέσαμε και πετύχαμε: μυϊκή ενδυνάμωση, ευλυγισία, ισορροπία, ορθοσωμία και πρόληψη για οστεοπόρωση👍 Ευχαριστώ Στέλιο🙏

Επίσης πολλές ευχαριστίες για τη στήριξη σου στο έργο του Συνδέσμου @morathavmata μέσω της εκδήλωσης @SantaRun."

Μήπως είναι η στιγμή

για να επενδύσετε στην Υγεία σας?

X