Μικρά Τμήματα/Boot Camp

ΜΙΚΡΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΣΕ ΠΑΡΚΟ/BOOT CAMP (4-9 PERSONS)

Το Boot Camp γίνεται σε εξωτερικό χώρο και συνδυάζει άσκηση με αντιστάσεις, αεροβική άσκηση, ασκήσεις ευλυγισίας και λειτουργικές ασκήσεις (οι οποίες προάγουν την αποτελεσματικότητα στις καθημερινές κινήσεις του μέσου ανθρώπου), και όλα αυτά σε ένα πολύ ευχάριστο κλίμα!

Το Boot Camp είναι ένας πολύ καλός τρόπος να αυξήσετε την δύναμή σας, να βελτιώσετε την αντοχή, να μειώσετε το λίπος σας και να σας μεταδώσουμε τον ενθουσιασμό μας για την άσκηση, καθοδηγώντας και εμπνέοντάς σας στην διαμόρφωση ενός νέου τρόπου ζωής. Το πρόγραμμα αυτό είναι εξατομικευμένο και λαμβάνει υπόψιν τους στόχους σας, το επίπεδο της Φυσικής σας κατάστασης, πιθανών τραυματισμό ή άλλο περιορισμό σχετικά με την κατάσταση της Υγείας σας.

ΠΟΣΑ ΑΤΟΜΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ BOOT CAMP?

Συμμετέχουν μόνο 4-9 άτομα. Αυτό σας εξασφαλίζει την απαραίτητη επίβλεψη από τον έμπειρο Coach.

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΤΟ BOOT CAMP?

Γίνεται σε ένα ήσυχο και καθαρό πάρκο στην περιοχή της ΄Εγκωμης.

Κάθε Boot Camp έχει διάρκεια 55 λεπτά και κοστίζει €9 - €14.

Πακέτα Boot Camp:

Αγοράστε το πακέτο που προτιμάτε, χωρίς ρίσκο:

Δοκιμάστε τα πρώτα 2 sessions, πληρώνοντας μόνο €10/προπόνηση και όταν είστε σίγουροι ότι σας ταιριάζει το είδος της γυμναστικής μας, τότε μπορείτε να επιλέξετε το πακέτο που προτιμάτε.

Αν έχω μυοσκελετικές ευαισθησίες ή αν είμαι αρχάριος/α μπορώ να ενταχθώ στο γκρουπ?

Ναι, θα υπάρχει εξατομικευμένη προσέγγιση στην επιλογή των ασκήσεων που θα κάνετε και θα ευθυγραμμίζεται, με το επίπεδο που βρίσκεστε αλλά και με τυχών τραυματισμούς.

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ

‘’Γυμνάζομαι στο Bootcamp συστηματικά και χωρίς διακοπή από το 2012. Με έχει βοηθήσει να διατηρήσω ένα εντατικό πρόγραμμα προπόνησης, το οποίο ο Στέλιος προσαρμόζει στις ατομικές μου ανάγκες, βοηθώντας με να κρατώ τη φόρμα μου και να αποκαθιστώ τους τραυματισμούς που είχα στο παρελθών.

Η προπόνηση σε εξωτερικό χώρο σε μικρές ομάδες, γίνεται σε φιλικό και ωραίο περιβάλλον και η συχνή εναλλαγή προγραμμάτων μας κρατά σε ενδιαφέρον. Θα σύστηνα να το δοκιμάσετε!"

Μήπως είναι η στιγμή

για να επενδύσετε στην Υγεία σας?

X