Προσωπική Προπόνηση

ΜΕΙΩΣΗ ΣΩΜΑΤΙΚΟΥ ΒΑΡΟΥΣ

ΜYIKH MAZA KAI ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΩΝ

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Οι υπηρεσίες μας είναι προσαρμοσμένες και ευθυγραμμισμένες με τους δικούς σας στόχους για να έχετε γρήγορα αποτελέσματα και με διάρκεια.
Το Personal Training είναι η άσκηση υπό την καθοδήγηση και συνεχόμενη επίβλεψη του προσωπικού σας γυμναστή. Αφού αναλύσουμε τα δικά σας δεδομένα και στόχους, σχεδιάζουμε το ατομικό σας πρόγραμμα το οποίο σας εξασφαλίζει υψηλά επίπεδα αποτελεσματικότητας και ταυτόχρονα την μέγιστη ασφάλεια.

Το Personal Training εστιάζεται σε 3 βασικούς στόχους / κατευθύνσεις:

Να πετύχετε τους στόχους σας σε σχετικά μικρό χρονικό διάστημα.

Την εκπαίδευσή σας στην υιοθέτηση υγιεινών συνηθειών (άσκηση, διατροφικές συνήθειες, ύπνος, στρες, κ.α.).

Να αποφύγετε τους ανεπιθύμητους τραυματισμούς από την λανθασμένη τεχνική των ασκήσεων, την ακατάλληλη επιλογή ασκήσεων με βάση τα δεδομένα σας και το ακατάλληλο προπονητικό πλάνο το οποίο δεν ευθυγραμμίζεται με τα δικά σας δεδομένα.

Γυμναστείτε με έμπειρο, αποτελεσματικό και πιστοποιημένο Exercise Physiologist από τον μεγαλύτερο οργανισμό άσκησης στον κόσμο (ACSM).

Κάθε συνεδρία Personal Training είναι 55 λεπτά σε διάρκεια.

Το κόστος της επένδυσής σας:

Αγοράστε το πακέτο που προτιμάτε, χωρίς ρίσκο:

Δοκιμάστε τις πρώτες 2 προπονήσεις, πληρώνοντας μόνο €30/προπόνηση και όταν είστε σίγουροι ότι σας ταιριάζει το είδος της γυμναστικής μας, τότε μπορείτε να επιλέξετε το πακέτο που προτιμάτε.

Πού μπορείτε να γυμναστείτε:

Γυμναστήριο:


Μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα δύο γυμναστήρια τα οποία συνεργαζόμαστε στην περιοχή Έγκωμης (Λευκωσία). Και τα δύο γυμναστήρια διαθέτουν μεγάλο αριθμό μηχανημάτων για άσκηση με αντιστάσεις και αερόβια μηχανήματα, καθαρούς χώρους και χώρο στάθμευσης.

Στο σπίτι σας:


Στο δικό σας σπίτι, στην βεράντα ή στο δικό σας γυμναστήριο, έχουμε όλα τα απαραίτητα εργαλεία του Fitness, για να γυμναστείτε σωστά και αποτελεσματικά. Μπορούμε επίσης με χαμηλό κόστος, να σας βοηθήσουμε να οργανώσετε τον χώρο σας, μετατρέποντας ακόμη και ένα μικρό δωμάτιο σε ένα λειτουργικό γυμναστήριο. 

Σε εξωτερικό χώρο (πάρκο) / Outdoor Training

Αν προτιμάται την Άσκηση στην φύση, τότε αυτή είναι η κατάλληλη επιλογή για εσάς. 


Οποιοδήποτε και αν είναι το επίπεδο σας, με το Functional Training θα σας βοηθήσουμε να πετύχετε τους στόχους σας. Ασκήσεις με το βάρος του σώματος, με λάστιχα, ιμάντες αιώρησης (π.χ. TRX), αλτήρες, ασκήσεις εδάφους, με μπάρα και medicine balls, είναι μερικά από αυτά τα οποία χρησιμοποιούμε.

Η βιομηχανία του Fitness είναι γεμάτη με εκατοντάδες Fit άτομα τα οποία ισχυρίζονται ότι επειδή είναι Fit, μπορούν να σας κάνουν και εσάς Fit. Στην πραγματικότητα όμως δεν γνωρίζουν πως λειτουργεί το ανθρώπινο σώμα, δεν γνωρίζουν βασικές αρχές εργοφυσιολογίας, κινησιολογίας, βιοκινητικής και τα γενικά προγράμματα τα οποία βρίσκουν και εφαρμόζουν από το Internet, θα σας φέρουν πιο κοντά στους τραυματισμούς παρά στους στόχους σας!

Τι είναι αυτό που κάνει τις υπηρεσίες μας διαφορετικές?

Η γνώση μας, το πάθος μας για αυτό που κάνουμε και η εμπειρία μας!

Resistance & Strength Training

Functional Training

TRX Workouts

HIIT Training

Boot Camp

Youth Training

5 & 10 Km Running Preparation

Post Rehabilitation

Corrective Exercise

Stretching/Flexibility

Weight Loss

Pre/Post Natal Training

Balance Exercise

Sports Specific Training

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ

“Κάνω personal training με τον Στέλιο αμέσως μετά από κάθε μια από τις 3 εγκυμοσύνες μου. Το πρόγραμμα που κάνουμε, με έχει βοηθήσει στην γρήγορη επαναφορά του σώματός μου όπως ήμουνα πριν από την εγκυμοσύνη, έχει βελτιώσει την φυσική μου κατάσταση, μειώθηκε το σωματικό μου λίπος και γενικά με έχει βοηθήσει στην βελτίωση της Υγείας μου και της ψυχολογίας μου. Επιπρόσθετα, έχει αυξηθεί η αντοχή μου να κάνω περισσότερα πράγματα κατά την καθημερινή μου ζωή και έχει βελτιωθεί η αυτοπειθαρχία μου, συστατικά πολύ σημαντικά στις καθημερινές ανάγκες της οικογένειας. Η βελτίωση που πετυχαίνετε, διατηρείτε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ανεπιφύλακτα θα σας σύστηνα την μεγάλη επαγγελματική εμπειρία και τις γνώσεις του Στέλιου, ιδιαίτερα αν θέλετε να βελτιώσετε την Φυσική σας κατάσταση, την Υγεία σας και την ποιότητα της ζωής σας”

"Κάνω προσωπική προπόνηση με τον Στέλιο για περίπου ένα χρόνο. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου ο Στέλιος με βοήθησε να επιστρέψω στη γυμναστική και στην βελτίωση της Φυσικής μου κατάστασης με ομαλό τρόπο αποφεύγοντας τους τραυματισμούς. Επίσης, εντοπίστηκαν τα αδύνατα σημεία του σώματός μου και δόθηκε η απαραίτητη έμφαση μέσω των κατάλληλων ασκήσεων του προγράμματος, πετυχαίνοντας την ενδυνάμωσή τους! Το επίπεδο της γυμναστικής ήταν υψηλό και στοχευμένο. Ο Στέλιος είναι πολύ συνεπής και δίνει έμφαση ακόμη και στην λεπτομέρεια. Σίγουρα προτείνετε σε όλους"

"Γυμνάστηκα με τον Στέλιο για περισσότερο από 6 μήνες. Αυτό το διάστημα ένιωσα σημαντική βελτίωση στην δύναμή μου, στην ισορροπία μου, στην ευλυγισία και αυξήθηκε ο έλεγχος που έχω στο σώμα μου. Θα σας σύστηνα σίγουρα να γυμναστείτε με τον Στέλιο, ιδιαίτερα για την κρίση του, τις γνώσεις του και την ικανότητα του να προσαρμόζει το πρόγραμμα και τις ασκήσεις με βάση τα δεδομένα σας. Χρησιμοποιεί και ακούει ιδιαίτερα το feedback σας, πολύ καλή επικοινωνία και θετική νοοτροπία. Το χιούμορ και η φιλοσοφία δεν έλειπαν από την άσκησή μας, κάνοντας την μια ευχάριστη εμπειρία"

Ξεκίνησα την προσωπική προπόνηση με τον Στέλιο αρχές του 2013, μετά την πρώτη μου εγκυμοσύνη, με πρωταρχικό στόχο να χάσω το περιττό βάρος και να τονώσω το σώμα μου. Σύντομα συνειδητοποίησα ότι όχι μόνο έχω πετύχει τους πρωταρχικούς μου στόχους αλλά έχω κερδίσει πολύ περισσότερα από αυτό:

Ψυχική υγεία: Η σωματική άσκηση έχει ισχυρή και θετική επίδραση στην ψυχική μου ευεξία. Η πολύωρη εργασία και η παράλληλη δημιουργία και το μεγάλωμα οικογένειας είναι ένα δύσκολο έργο. Η προσωπική προπόνηση με βοήθησε να απαλλαγώ από το άγχος, να ξεκουράσω το μυαλό μου και να απολαύσω χρόνο με τον εαυτό μου.

Κίνητρο: Το να βλέπω αποτελέσματα και το σημαντικότερο να νιώθω σωματικά και ψυχικά υγιής, είναι τα κίνητρά μου για να συνεχίσω την άσκηση και οι λόγοι που έχω δημιουργήσει μακροχρόνιες συνήθειες άσκησης! Στέλιο, σε ευχαριστώ! Σίγουρα θα συνιστούσα τις υπηρεσίες προσωπικής προπόνησης με τον Στέλιο. Ο Στέλιος είναι ένας πολύ έμπειρος coach με πλούσιο ακαδημαϊκό υπόβαθρο που στοχεύει τόσο στη σωματική όσο και στην ψυχική υγεία. Μας εμπνέει και μας υποκινεί.

Μήπως είναι η στιγμή

για να επενδύσετε στην Υγεία σας?

X