Αποκατάσταση Τραυματισμών

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΩΝ

Κάθε συνεδρία Personal Training είναι 55 λεπτά σε διάρκεια.

Το κόστος της επένδυσής σας:

Αγοράστε το πακέτο που προτιμάτε, χωρίς ρίσκο:

Δοκιμάστε τις πρώτες 2 προπονήσεις, πληρώνοντας μόνο €30/προπόνηση και όταν είστε σίγουροι ότι σας ταιριάζει το είδος της γυμναστικής μας, τότε μπορείτε να επιλέξετε το πακέτο που προτιμάτε.

Αν έχετε τραυματιστεί και θέλετε να ξεκινήσετε να γυμνάζεστε προσεκτικά χωρίς υποτροπή, μπορούμε να σας βοηθήσουμε με επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. 

Μετά την φυσιοθεραπεία και σε επικοινωνία όπου χρειάζεται με τον ιατρό που σας παρακολουθεί και τον φυσιοθεραπευτή σας, αναλαμβάνουμε την προοδευτική ενδυνάμωσή σας, προετοιμάζοντας το σώμα σας να ανταποκρίνεται αποτελεσματικά χωρίς πόνο στην καθημερινότητα σας και στις αγαπημένες σας δραστηριότητες.

Γιατί μπορείτε να μας εμπιστευτείτε:

Περισσότερο από 20 χρόνια εμπειρία στην αποκατάσταση τραυματισμών (μετά από το στάδιο της φυσιοθεραπείας) και εκατοντάδες επιτυχημένες προσπάθειες.

Εξειδίκευση στην αποκατάσταση τραυματισμών από τον μεγαλύτερο παγκόσμιο οργανισμό στον χώρο της Άσκησης και της Υγειάς.

Συνεχόμενη εκπαίδευση στα νέα επιστημονικά δεδομένα γύρω από την αποκατάσταση τραυματισμών.

Υποστήριξη και συνεργασία με τους καλύτερους επαγγελματίες Υγείας (ιατρούς, φυσιοθεραπευτές).

Πού μπορείτε να γυμναστείτε:

Γυμναστήριο:
Μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα δύο γυμναστήρια τα οποία συνεργαζόμαστε στην περιοχή Έγκωμης (Λευκωσία). Και τα δύο γυμναστήρια διαθέτουν μεγάλο αριθμό μηχανημάτων για άσκηση με αντιστάσεις και αερόβια μηχανήματα, καθαρούς χώρους και χώρο στάθμευσης. 
Στο σπίτι σας:
Στο δικό σας σπίτι, στην βεράντα ή στο δικό σας γυμναστήριο, έχουμε μαζί μας όλα τα απαραίτητα εργαλεία του Fitness, για να γυμναστείτε σωστά και αποτελεσματικά. Μπορούμε επίσης με χαμηλό κόστος, να σας βοηθήσουμε να οργανώσετε τον χώρο σας, μετατρέποντας ακόμη και ένα μικρό δωμάτιο σε ένα λειτουργικό γυμναστήριο. 
Σε εξωτερικό χώρο (πάρκο) / Outdoor Training:
Αν προτιμάτε να γυμνάζεστε στην φύση, τότε αυτή είναι η κατάλληλη επιλογή για εσάς.  Οποιοδήποτε και αν είναι το επίπεδο σας, με το Functional Training θα σας βοηθήσουμε να πετύχετε τους στόχους σας. Ασκήσεις με το βάρος του σώματος, με λάστιχα, ιμάντες αιώρησης (π.χ. TRX), αλτήρες, ασκήσεις εδάφους, με μπάρα, στεπ και medicine balls, είναι μερικά από αυτά τα οποία χρησιμοποιούμε.

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ

"Γυμνάστηκα με τον Στέλιο για περισσότερο από 6 μήνες. Αυτό το διάστημα ένιωσα σημαντική βελτίωση στην δύναμή μου, στην ισορροπία μου, στην ευλυγισία και αυξήθηκε ο έλεγχος που έχω στο σώμα μου. Θα σας σύστηνα σίγουρα να γυμναστείτε με τον Στέλιο, ιδιαίτερα για την κρίση του, τις γνώσεις του και την ικανότητα του να προσαρμόζει το πρόγραμμα και τις ασκήσεις με βάση τα δεδομένα σας. Χρησιμοποιεί και ακούει ιδιαίτερα το feedback σας, πολύ καλή επικοινωνία και θετική νοοτροπία. Το χιούμορ και η φιλοσοφία δεν έλειπαν από την άσκησή μας, κάνοντας την μια ευχάριστη εμπειρία"

"Μετά από 2 εγκυμοσύνες είχα συνειδητοποιήσει ότι δημιουργήθηκε διάσταση κοιλιακών μυών (diastasis recti). Ενώ ένα τέτοιο πρόβλημα μπορεί να αντιμετωπιστεί με χειρουργική επέμβαση, ο Στέλιος κατάφερε σταδιακά να μειώσει και τελικά να θεραπεύσει το πρόβλημά μου, χρησιμοποιώντας ειδικά προσαρμοσμένες και στοχευμένες ασκήσεις που ενδυνάμωσαν τον πυρήνα και παράλληλα αποφεύγοντας ασκήσεις που θα επιδείνωναν το πρόβλημα. Είμαι πολύ χαρούμενη που με υπομονή και ειδικό πρόγραμμα, έχω επανέλθει χωρίς να χρειαστεί χειρουργική επέμβαση.

Υπό την καθοδήγηση και την υποστήριξη του Στέλιου, έχω επίσης αναρρώσει από ασβεστοποιό τενοντίτιδα του ώμου. Η τενοντίτιδα αυτού το είδους συνδέεται με έντονο πόνο στον ώμο, δυσκαμψία και διαταραχή του ύπνου. Ενώ όλοι οι γιατροί με συμβούλευαν να προχωρήσω με χειρουργική επέμβαση για να λύσω το πρόβλημά μου, ο ώμος μου σταδιακά δυνάμωσε και απόκτησε ξανά την κίνησή του μετά από ένα συντηρητικό και στοχευμένο πρόγραμμα άσκησης για το πάνω μέρος του σώματος σε συνδυασμό με φυσιοθεραπεία.

Ο Στέλιος είναι ένας πολύ έμπειρος και αποτελεσματικός coach!"

Μήπως είναι η στιγμή

για να επενδύσετε στην Υγεία σας?

X