Σεμινάρια Fitness για Εταιρείες

The seminar will be held in Greek.

Μετά από 20 χρόνια επιτυχημένης πορείας στον χώρο των Σεμιναρίων, παρέχουμε ειδικά σχεδιασμένα σεμινάρια για να εκπαιδεύσουν και να εμπνεύσουν τους εργαζόμενούς σας, στην καθιέρωση Υγιεινών συνηθειών στην ζωή τους και στην βελτίωση της Υγείας/Φυσικής τους κατάστασης!

Στόχος των σεμιναρίων αυτών είναι να παρακινήσει τα άτομα τα οποία δεν γυμνάζονται, να επαναξιολογήσουν τις προτεραιότητες τους, βάζοντας τα πιο σημαντικά θέματα ως τα πιο σημαντικά και να ξεκινήσουν να γυμνάζονται, επιλέγοντας την φυσική δραστηριότητα που τους ευχαριστεί.

Τα άτομα τα οποία γυμνάζονται, θα κατανοήσουν την σημαντικότητα της σωστής δοσολογίας άσκησης, την ολοκληρωμένη εκγύμναση με όλες τις παραμέτρους του Fitness και πως να καθιερώσουν νέες συνήθειες.

Καλά διασταυρωμένες έρευνες δείχνουν ότι οι εργαζόμενοι οι οποίοι αφιερώνουν χρόνο για την Υγεία τους και την Φυσική τους κατάσταση, αρρωσταίνουν λιγότερες φορές/χρόνο και παράγουν πολύ περισσότερο!

 

Εταιρείες που κοιτάζουν μπροστά, στηρίζουν την ευεξία και την Υγεία των υπαλλήλων τους. Γνωρίζουν πολύ καλά την σύνδεση μεταξύ μιας υγιούς ομάδας εργαζομένων με ισορροπημένες συνήθειες και την υψηλή εργασιακή παραγωγικότητα!

Για κάθε $1 που ξοδεύεται από τις εταιρείες για πρόληψη, εξοικονομούνται $3.50 από την απουσία από τον εργασιακό χώρο και από τα έξοδα ιατρικής περίθαλψης.
Washington DC group Partnership for Prevention

Ωφέλειες για τις Εταιρείες που θα επενδύσουν στα Σεμινάρια μας?

  • Αύξηση της παραγωγικότητας
  • Βελτίωση της ποιότητας ζωής των εργαζομένων
  • Μείωση στις απουσίες των εργαζομένων από την εργασία για λόγους Υγείας
  • Βελτίωση της ικανότητας των εργαζομένων να αντεπεξέρχονται στο στρες
  • Οι εργαζόμενοι θα εκτιμήσουν το γεγονός ότι εργάζονται σε μια εταιρεία που νοιάζεται για την ποιότητα ζωής τους και την Υγεία τους

Ωφέλειες για τους εργαζόμενους?

  • Μείωση των παραγόντων κινδύνου για την υγεία ( χοληστερόλη, HDL, LDL, τριγλυκερίδια, ρύθμισης γλυκόζης).
  • Βελτίωση ορθοσωμίας και μείωση του σωματικού πόνου λόγω μυοσκελετικών προβλημάτων, τόσο στην εργασία όσο και στην προσωπική τους ζωή.
  • Αύξηση του Μεταβολισμού με αποτέλεσμα ο οργανισμός να χρησιμοποιεί αποτελεσματικότερα τα θρεπτικά συστατικά και να διατηρείται ευκολότερα στο ιδανικό βάρος!
  • Μείωση των ορμονών του στρες, κατεχολαμίνες.

“Καθώς τα έξοδα που σχετίζονται με την Υγεία αυξάνονται, οι Εταιρείες επενδύουν σε έξυπνες και αποτελεσματικές λύσεις όπου μειώνουν τα έξοδα αυτά” – American Heart Association national chairman Neil Meltzer

Πληροφορίες και εγγραφή:
Τηλ: 00357 – 99685152
Email: [email protected]
Facebook Page
Instagram

X