Γεωργία Καρή

“Ξεκίνησα την προσωπική προπόνηση με τον Στέλιο αρχές του 2013, μετά την πρώτη μου εγκυμοσύνη, με πρωταρχικό στόχο να χάσω το περιττό βάρος και να τονώσω το σώμα μου. Σύντομα συνειδητοποίησα ότι όχι μόνο έχω πετύχει τους πρωταρχικούς μου στόχους αλλά έχω κερδίσει πολύ περισσότερα από αυτό:

Ψυχική υγεία: Η σωματική άσκηση έχει ισχυρή και θετική επίδραση στην ψυχική μου ευεξία. Η πολύωρη εργασία και η παράλληλη δημιουργία και το μεγάλωμα οικογένειας είναι ένα δύσκολο έργο. Η προσωπική προπόνηση με βοήθησε να απαλλαγώ από το άγχος, να ξεκουράσω το μυαλό μου και να απολαύσω χρόνο με τον εαυτό μου.

Κίνητρο: Το να βλέπω αποτελέσματα και το σημαντικότερο να νιώθω σωματικά και ψυχικά υγιής, είναι τα κίνητρά μου για να συνεχίσω την άσκηση και οι λόγοι που έχω δημιουργήσει μακροχρόνιες συνήθειες άσκησης! Στέλιο, σε ευχαριστώ! Σίγουρα θα συνιστούσα τις υπηρεσίες προσωπικής προπόνησης με τον Στέλιο. Ο Στέλιος είναι ένας πολύ έμπειρος coach με πλούσιο ακαδημαϊκό υπόβαθρο που στοχεύει τόσο στη σωματική όσο και στην ψυχική υγεία. Μας εμπνέει και μας υποκινεί.”

X